Fan stránky - zpravodajský portál Tn.cz a televize Nova

Fan stránky o televizi Nova a jejím zpravodajském serveru Tn.cz. Nabízíme spoustu zajímavostí, pikantních informací a obecného dění okolo televize Nova. Diskutujeme nad seriály, filmy a dalšími projekty televize Nova. Do každé diskuze se můžete jednoduše zapojit přímo pod každým článkem. Diskuze moderují „prověření“ uživatelé, kteří také rádi odpoví na vaše dotazy a náměty. Samostatnou částí stránek je potom soubor informací o zpravodajském serveru Tn.cz, který se řadí mezi nejoblíbenější zpravodajské servery na českém internetu. Mezi naše partnery pak patří další spřátelený web o TV Nova a serveru Tn.cz, který se také řadí mezi fan stránky na doméně ikrab. V neposlední řadě můžeme všem fanouškům muziky doporučit stránky o Czech MTV, kde najdete řadu informací i s obsáhlou videogalerií klipů, které můžete na české MTV sledovat.

Součástí našeho serveru je také obsáhlá sekce o seriálech a pořadech, které televize Nova natáčí a vysílá. Na našich stránkách také naleznete obsáhlou galerii populárních osobností, se kterými se na televizních obrazovkách můžeme setkat.

Zpravodajský portál Tn.cz byl spuštěn v roce 2008. Stal se tak nedílnou součástí zpravodajství televize Nova. Jsou zde publikovány nejaktuálnější zprávy z domova i ze světa, naleznete zde spoustu doplňujících informací, které se nevejdou do televizního vysílání.

plus minus gleich
toggle
toggle

Michal Suchánek

Email Tisk PDF

Michal Suchánek se narodil 29. července 1965 v Jičíně. Je český herec a moderátor, nejznámější je z filmů Sněženky a machři, Prachy dělaj člověka, Tankový prapor, Terezu bych kvůli žádné holce neopustil a z moderování pořadu Televize Nova Tele Tele. Je ženatý a má dvě děti (Jáchyma (1991) a Bereniku (1997)).

Začal hrát již v devíti letech. Po vystudování střední školy šel studovat herectví na pražskou konzervatoř. Po jejím dokončení začal hrát v divadle Františka Ringo Čecha, také v Národním divadle. Mezi jeho divadelní role patří účinkování např. jako Smítko ve hře Marná lásky snaha, nevo v Králi Jindřichovi IV.

V posledních letech je znám hlavně z velmi sledovaného pořadu TELE TELE. Zde spolu s kolegy Richardem Genzerem, Josefem Cardou a Veronikou Žilkovou parodovali televizní vysílání televize Nova. Protože však sledovanost tohoto pořadu postupně klesala, bylo jeho natáčení ukončeno. Spolu s Richardem Genzerem vymysleli pořad Mr. GS, kde každý týden diskutují s osobnostmi českého showbyznysu a do jisté míry tak konkurují pořadu České Televize Uvolněte se, prosím.

Filmografie

1974 Pozdní léto
1976 Terezu bych kvůli žádně holce neopustil
1978 Spadla z oblakov
1980 Jen si tak trochu písknout
1982 Sněženky a machři
1983 Stav ztroskotání
1984 Rozprávky 15 sestier
Bambinot
1985 Třetí patro
Jako jed
1986 Krajina s nábytkem
1987 Zlatá Flétna
Sychravé království
Proč?
Prízrak
1988 Ten tretí
Strom pohádek
1989 Případ pro zvláštní skupinu
Příběh '88
Poklad rytíře Miloty
Pasáček a císařova dcera
1990 Zvonokosy
Pohádka pod lupou
Arabela se vrací
1991 Tankový prapor
1992 Osvětová přednáška v Suché Vrbici
Ať ten kůň mlčí!
1994 Ještě větší blbec, než jsme doufali
Bylo nás pět
1995 Šaty dělají mrtvolu
Přijeď si pro mě, tady straší
Byl jednou jeden polda
1996 Dvě z policejní brašny
1997 O sirotkovi z Radhoště
1998 Policajti z předměstí
1999 Agáta
2000 Pra pra pra
2004 Tři
2005 Zvoňte dvakrát!
2006 Prachy dělaj člověka
2008 Sněženky a machři 2

Zdroje:

 

Přidat komentář

Bezpečnostní kód
Obnovit


Fan sekce

Chceme vám přinášet i další zajímavosti ohledně televizního vysílání. Chceme přinášet zajímavosti, které jinde nenajdete. Máte také jedinečnou možnost se připojit k našemu redakčnímu týmu. Pokud máte zájem nám pomoci s přípravou serveru kontaktujte nás.

Tn.cz

Zpravodajský server Tn.cz je podle názorů mnoha z nás tím nejlepším zpravodajským serverem na českém internetu. Objevuje se zde mnoho novinek a zajímavostí, které stojí za zvýraznění. Aktuální informace z Tn.cz a další aktuality jsou pro Vás non-stop aktualizovány.

Televize Nova

Přinášíme vám maximum novinek, které se nám podařilo zjistit o televizi Nova. Nabízíme tak řadu aktualit, informací, zákulisních zajímavostí a pikantností. Přinášíme informace pořadech a seriálech natáčených novou. Také se snažíme rozšiřovat naši encyklopedii a galerii populárních osobností.

Toto nejsou oficiální stránky TV Nova ani zpravodajského serveru Tn.cz. Oficiální stránky naleznete na nova.cz a tn.cz.

TOPlist